Juoda plikyta duona

  • Kraunamos nuotraukos
    Kiekis Kaina Kiekis Pirkti
    500 g
    118
    Į krepšelį 
    1 kg
    236
    Į krepšelį 
    2 kg
    473
    Į krepšelį 

    Kepama iš ruginių ir kvietinių miltų, naudojant natūralų raugą, ruginį salyklą, kad duona įgautų specifinį skonį. Asortimentas: 2 Kg. 1 kg; 0.5 kg.

    Gamintojas
  • Visa duona kepama pagal senovinius receptus malkomis kūrenamoje krosnyje. Duona kepama taip, kaip kepdavo mūsų protėviai – su natūraliu raugu, rauginant mediniuose duonkubiliuose. Kiekvienas duonos kepaliukas formuojamas rankomis ir su liže pašaunamas į malkomis iškūrentą krosnį. Todėl šios kaimiškos duonos skonis ir kvapas ypatingai gardus.

    Gudelių duona- Tautinio ir Kulinarinio paveldo puoselėtojai.

    Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, ruginiai miltai, vanduo, cukrus, ruginis salyklas, juoduota druska, raugas.

    100g vidutinė maistinė ir energetinė vertė: 1237 kJ/295 kcal; riebalai- 8,85 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g, angliavandeniai 64,53 g, iš kurių cukrų 7,12 g, baltymai 8,47 g, druska 0,69 g.