Ruginė kaimiška duona be cukraus

  • Kraunamos nuotraukos
    Kiekis Kaina Kiekis Pirkti
    500 g
    118
    Į krepšelį 
    1 kg
    236
    Į krepšelį 
    2 kg
    473
    Į krepšelį 

    Ruginė kaimiška duona kepama tik iš rupių ruginių miltų, ant ajerų, su natūraliu raugu. Ant ajerų kepta duona labai kvapni. Duona iš ruginių miltų ilgai išlieka švieži, ji turi storesnę plutą - tai jos išskirtinis bruožas. Asortimentas: 2kg; 1 kg; 0.5 kg.

    Gamintojas
  • Ruginė kaimiška duona kepama tik iš rupių ruginių miltų, ant ajerų, su natūraliu raugu. Ant ajerų kepta duona labai kvapni. Duona iš ruginių miltų ilgai išlieka šviežia, ji turi storesnę plutą - tai jos išskirtinis bruožas. Visa duona kepama pagal senovinius receptus malkomis kūrenamoje krosnyje. Iki šiol mes duoną kepame taip, kaip kepdavo mūsų protėviai – su natūraliu raugu, rauginant mediniuose duonkubiliuose. Kiekvienas duonos kepaliukas formuojamas rankomis ir su liže pašaunamas į malkomis iškūrentą krosnį. Todėl mūsų kaimiškos duonos skonis ir kvapas ypatingai gardus.

    Gudelių duona- Tautinio ir Kulinarinio paveldo puoselėtojai.

    Sudedamosios dalys: ruginiai miltai, vanduo, joduota valgomoji druska, kmynai, raugas.

    100 g vidutinė maistinė ir energetinė vertė: 1012 kJ/242 kcal; riebalai- 1,22 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,16 g, angliavandeniai 56,55 g, iš kurių cukrų 1,78 g, baltymai 7,50 g, druska 0,7 g.