Sezamo sėklų aliejus (100 ml)

  • Kraunamos nuotraukos
    499
    Į krepšelį 

    Natūralus, gyvas aliejus, spaudžiamas pagal senovines tradicijas - rankiniu presu ąžuolinėje statinėje! 

  • Sudedamosios dalys: 100% sezamo sėklų aliejus

    Puikus pagardas virtuvėje bei pagalbininkas kosmetikoje! Tinka salotoms, košėms bei kiaušinio gaminiams pagardinti. Tinka žaliavalgiams, vegetarams bei veganams.  

    Sezamų aliejus tinka kosmetikai ir gali būti naudojamas visų tipų odai prižiūrėti, jis ypač pasižymi tuo, jog turi šildantį efektą. Be to, valo, skatina ląstelių atsinaujinimą, labai tinka masažams, puoselėja plaukus, apsaugo nuo kenksmingo saulės poveikio, drėkina, ramina pažeistą odą.

    Ajuverdoje šis aliejus praktikuojamas sąnarių masažui pašildytu aliejumi.

    Informacijos šaltinis:

    http://www.vlmedicina.lt/lt/nemirtingumo-simbolis-sezamas  

    Svarbu: visa informacija pateikta remiantis viešai internete ir spaudoje publikuojamais straipsniais, tyrimais, rekomendacijomis ir kt. Vartodami mūsų aliejus sveikatinimo tikslams visuomet vadovaukitės savo nuomone ar pasikonsultuokite su gydytoju.