Viso grūdo ruginė duona be cukraus

  • Kraunamos nuotraukos
    Kiekis Kaina Kiekis Pirkti
    500 g
    132
    Į krepšelį 
    1 kg
    263
    Į krepšelį 
    2 kg
    527
    Į krepšelį 
    Gamintojas
  • Visa duona kepama pagal senovinius receptus malkomis kūrenamoje krosnyje. Duona kepama taip, kaip kepdavo mūsų protėviai – su natūraliu raugu, rauginant mediniuose duonkubiliuose. Kiekvienas duonos kepaliukas formuojamas rankomis ir su liže pašaunamas į malkomis iškūrentą krosnį. Todėl šios kaimiškos duonos skonis ir kvapas ypatingai gardus.

    Gudelių duona - Tautinio ir Kulinarinio paveldo puoselėtojai.

    Sudedamosios dalys: viso grūdo dalių ruginiai miltai, ruginiai miltai, vanduo, juoduota valgomoji druska, kmynai, raugas.

    100g vidutinė maistinė ir energetinė vertė: 1046 kJ/249 kcal; riebalai- 1,13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,18 g, angliavandeniai 58 g, iš kurių cukrų 1,57 g, baltymai 6,31 g, skaidulinės medžiagos 65,45 g, druska 0,73 g.